Hvordan skal dine elever kunne opnå praktiske færdigheder inden for madlavning og eksperimentere med såvel råvarer, opskrifter og retter, hvis de ikke tør smage på maden, har interesse i maden eller kun vil lave det, de kender i forvejen?
Dette kursus giver dig praktiske redskaber til at hjælpe dine elever til at blive mere madmodige. Vi vil bl.a. arbejde med de dynamikker, der har betydning for og er med til at påvirke elevernes syn på mad og tilsmagning, samt undersøge hvilken rolle fødevarekendskab, forforståelse, æstetik og måltidsfællesskaber spiller i forhold til elevernes madmod.
Kurset vil være praksisnært og hjælper dig til at planlægge din undervisning ud fra tilgængelige læremidler og metoder.
Kurset bygger på kompetencebaseret madkundskabsundervisning, hvor deltagerne arbejder aktivt gennem oplæg, aktiviteter og refleksion.
Madkundskabslærere i både obligatorisk madkundskab og valgfaget.
Kurset er inkl. fuld forplejning.
Som ansat på overenskomst mellem KL og Lærernes Centralorganisation (Danmarks Lærerforening og Uddannelsesforbundet) kan du pr. 1. april 2025 søge støtte til dette kursus via Den Kommunale Kompetencefond.
Der er ikke materialeudgifter i forbindelse med dette kursus.