Kursusnummer
CFU-K26018-dlf
Er du lærer i folkeskolen? Så kan du søge tilskud til kurset. Klik her. https://www.kp.dk/videreuddannelser/fagkurser-med-tilskud/
Hvordan skal dine elever kunne opnå praktiske færdigheder inden for madlavning og kunne eksperimentere med såvel råvarer, opskrifter og retter, hvis de ikke tør smage på maden, har interesse i maden eller kun vil lave det de kender i forvejen?
Dette kursus giver dig praktiske redskaber til at hjælpe dine elever til at blive mere madmodige. Vi vil bl.a. arbejde med de dynamikker, der har betydning for og er med til at påvirke elevens syn på mad og tilsmagning, samt undersøge, hvilken rolle fødevarekendskab, forforståelse, æstetik og måltidsfællesskaber spiller i forhold til elevens madmod.
Kurset vil være praksisnært og hjælper dig til at planlægge din undervisning ud fra tilgængelige læremidler og metoder.
Kurset bygger på kompetencebaseret madkundskabsundervisning, hvor deltagerne arbejder aktivt gennem oplæg, aktiviteter og refleksion.
Vi arbejder med praktiske eksempler på råvarer, opskrifter og didaktik for at styrke elevernes madmod samt udvikling af smagsoplevelser.
Madkundskabslærere i både obligatorisk madkundskab og valgfaget.
Anna Kløcker Jepsen
1.854 kr.
Prisen på kurset er 2.642,50 kr. inkl moms. Pga. momsregler opkræves dette beløb som deltagerbetaling: 1.854 kr. (u/moms), materialer: 100 kr. (u/moms) og forplejning: 200 kr. (inkl. moms)