Som madkundskabslærer er du med til at forme elevernes forståelse for madkultur, ernæring og bæredygtighed samtidig med, at du styrker fællesskabet i klassen.
Med dette kursus får du det nødvendige fundament til at planlægge, gennemføre og udvikle praksisfaglig og inkluderende undervisning, der engagerer eleverne og gør faget relevant for deres hverdag.
På kurset lærer du at:
På kurset dykker vi ned i centrale temaer i madkundskab og sætter fokus på:
Kurset er for dig, der underviser i madkundskab i grundskolen - uanset om det er på obligatorisk niveau eller på valghold.
Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg og praktiske opgaver og kobles løbende til din egen undervisningspraksis, så du får konkrete idéer og redskaber, du kan bruge direkte i dit faglokale.
Som ansat på overenskomst mellem KL og Lærernes Centralorganisation (Danmarks Lærerforening og Uddannelsesforbundet) kan du pr. 1. april 2025 søge støtte til dette kursus via Den Kommunale Kompetencefond.
Der er ikke materialeudgifter i forbindelse med dette kursus.